Den store dag

Brylluppet

A true love story

Kære kommende brud, gom eller brudepar.

Vi elsker at fejre kærligheden og livets smukkeste højtider. Derfor har vi med stor omtanke skabt et bredt udvalg af elegante smykker til eventyret over dem alle; brylluppet.

Hvad end der er tale om fortryllende smykker til bruden på bryllupsdagen eller den uforglemmelige morgengave, rummer vores bryllupsunivers adskillige, betydningsfulde, smykker til at forevige netop jeres unikke kærlighedshistorie.

Julie Sandlau ønsker jer stort tillykke med kærligheden og de yndige forevigelser.

Forlovelses- og vielsesringe

Julie Sandlaus romantiske bryllupskollektion, Eternity, byder på eksklusive forlovelses- og vielsesringe. Smykkerne er håndlavet i 18 karat guld og hvidguld med håndsatte brillantslebne Top Wesselton diamanter og bærer alle Julie Sandlaus wedding-signatur; uendelighedssymbolet. Symbolet er prydet med to funklende diamanter og er diskret placeret på indersiden af ringen, som en fin påmindelse om jeres uendelige kærlighed.

Som en unik mulighed tilbyder Julie Sandlau at tage del i skabelsen af forlovelses- og vielsesringe, så de lever op til alle jeres håb og drømme. Ønsker om specifikke detaljer og graveringer, er med andre ord muligt. Hos Julie Sandlau køber I dermed et personligt smykke, der fortæller historien om jer.

For nærmere info og aftale, kan vores designteam kontaktes på: info@juliesandlau.com

Se hele udvalget

"

“Something old, something new, something borrowed and something blue”

Smykker til bruden

Af bryllupstraditioner for bruden, er der mange - men de fleste kender den victorianske remse omhandlende dét at bære noget; gammelt, nyt, lånt og blåt. Hertil kan smykker fungere som prikken over i'et i form af fine, diskrete og feminine detaljer.

Julie Sandlau tager dig gennem et bredt udvalg af eksklusive smykker, der komplimenterer enhver brud på bryllupsdagen. Der er ligeledes inspiration at hente, hvis du er på udkig efter den helt uforglemmelige morgengave eller blot har lyst til at overraske bruden med et tidløst smykke, hun kan bære og værdsætte forevigt.

Gå på opdagelse blandt elegante smykker til bruden eller se vores udvalg af smukke variationer af blå krystaller og sten.