This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 10% på din første ordre

Cart 0

No more products available for purchase

Produkter
Pair with
Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Responsibility

Ansvarlig & certificeret produktion i Vietnam siden 2005

Fabrikkens historie

Julie Sandlau Vietnam blev grundlagt i Hanoi, som et Danida-støttet projekt, i 2005. Fabrikken rummer i dag 300 lokale medarbejdere, der alle er uddannet i de traditionelle, skandinaviske, guldsmedetraditioner. Hvert trin i produktionen, fra A-Z, foregår på fabrikken med dybdegående kvalitetskontrol i alle processerne. Det er dermed kombinationen af sublimt håndværk, dansk design og den nyeste teknologi, der garanterer Julie Sandlaus fineste kvalitet af smykker i 18 karat guld og 925 sterlingsølv.

CSR - En absolut hjertesag

“CSR har altid været en af Julie Sandlaus kerneværdier og vi har sat en ære i at drive en ansvarlig forretning. Vi har altid gjort tingene rigtigt, med hjertet det rette sted” - Julie Sandlau

Julie Sandlau Vietnam sætter en stor ære i at følge de pågældende love omkring medarbejdere, miljø, sundhed og sikkerhed. Medarbejderne på vores fabrik arbejder derfor i et trygt og ansvarligt miljø, hvor trivsel, sundhed og uddannelse vægtes højt. Udover at alle medarbejderne tilbydes engelskundervisning samt muligheden for at være medlem af en fagforening, tilbydes de også flere sundhedsmæssige fordele såsom; en sund, betalt, frokostordning, medicinske helbredstjek, mammografiscreening til alle kvindelige ansatte, HIV- og præventionsrådgivning samt hygiejne- og førstehjælpskursus.
Vores danske ledelse, på fabrikken, har også udviklet adskillige initiativer til socialt ansvar såvel som de engagerer sig i lokalsamfundet. Fabrikken vandt i 2013 og 2014 prisen som: ‘Bedste Arbejdsplads i Hanoi’ blandt 1000 andre virksomheder i distriktet. Vi sætter en stor ære i vores team i Hanoi.

Ansvarlighed & en bæredygtig fremtid

Vi ønsker at styrke og sikre et bæredygtigt forbrugs- og produktionsmønster i, og omkring, hele vores forretning. Vi ved, at der er mange aspekter på vores rejse mod at blive mere bæredygtige, men vi tror på, at det er en rejse, som vi alle er nødt til at tage del i. Hos Julie Sandlau er vi godt på vej. Når der købes et Julie Sandlau smykke, købes der også et bæredygtigt statement.

Responsible Jewellery Council

Julie Sandlau ønsker at certificere for at øge gennemsigtigheden i processerne samt for at sikre at ansvarlighed og bæredygtighed, bliver nøje varetaget. Siden 2019 har vores fabrik været medlem af Responsible Jewellery Council (RJC) - som den første virksomhed i Vietnam. Udover at tilslutte sig til en “code of practices”, som United Nations Global Compact, fokuserer RJC også på en positiv supply chain, der er designet til smykkeindustrien.

Ved at handle med andre RJC medlemmer sikrer vi os den højeste industrielle standard inden for bæredygtig produktion og indkøb. Et godt eksempel på en af vores RJC certificerede leverandører er UmiCore, der leverer ansvarlige og bæredygtige ædelmetaller. De kører ligeledes “closed loop services”, sådan unødigt spild og overproduktion, undgås.
Vi er i Julie Sandlau stolte af at kunne fortælle, at vi i 2021 har opnået den største anerkendelse, inden for vores industri, i form af en tre-årig certificerings status.

www.responsiblejewellery.com

Kvalitetskontrol

Det faktum at alle Julie Sandlau smykker produceres på vores egen fabrik giver os fuld kontrol over hver enkel proces i et smykkes tilblivelse. Et vigtigt led i produktionen er vores grundige kvalitetskontrol. Imellem alle trin i produktionen foretages grundige kvalitetstjek hvor hver en lille fejl sorteres fra. Hvert enkelt smykke gennemgår kvalitetskontrol minimum 9 gange inden det forlader fabrikken.

Blue Dragon Children’s Foundation

“At hjælpe udsatte børn i Vietnam, er en måde at give noget tilbage på. Vi vil rigtige gerne sætte fokus på Blue Dragons vigtige og forebyggende arbejde på det menneskelige og samfundsmæssige plan - og behovet for næstekærlige bæredygtige handlinger”- Julie Sandlau


For Julie Sandlau er det en hjertesag at tænke på, og tage ansvar for, de svageste i samfundet. Derfor støtter Julie Sandlau hjælpeorganisationen: Blue Dragon Children’s Foundation. Organisationen redder børn i nød fra urimelige kår som; misbrug, menneskehandel, social udstødelse og fattig- dom. Blue Dragon redder ikke blot børn i knibe, men sørger også for en langvarig indsats og behandling. En indsats der skal sikre børnenes hel- bred, fremtidige muligheder og håb for livet.

Our sustainable commitments

◦  Vi bruger udelukkende recycled ædelmetaller til alle vores smykker

◦  Vores fabrik er medlem af ”the Responsible Jewellery Council”, som sikrer en ansvarlig forsyningskæde og forretningspraksis

◦  Fuld sporbarhed og gennemsigtighed i hele forsyningskæden - vores fabrik i Hanoi, Vietnam er altid åben for besøg

◦  Ressourceeffektivitet - Vi skaber små Limited Collections af overskydende perler og sten for at minimere affald og optimere udnyttelse af ressourcerne. Vi kalder det: ”Less is more.”

◦  Vi er meget engagerede i at træffe bedre valg hver dag i hele virksomheden for at minimere vores miljøpåvirkning

◦  Vi ejer ethvert aspekt af produktionen, inklusive fabrikken, på denne måde er ingen del af produktionen outsourcet, hvilket gør os i stand til at opnå fuld kontrol over alle processer og sikre medarbejdernes rettigheder

◦  Alle vores diamanter er certificeret med "The Kimberly Certificate of Origin", en certificering udviklet af FN's Global Compact (UNGC), der garanterer, at diamanterne ikke udvindes fra konfliktzoner

◦  Vi fremstiller ansvarlige smykker af høj kvalitet til at have på og elske længere

◦  Vi kulstofkompenserer vores CO2-udledning

◦  CSR – sikre og ansvarlige arbejdsvilkår for vores personale, der arbejder på vores fabrik, hvor trivsel, sundhed og uddannelse prioriteres højt.