This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 10% på din første ordre

Cart 0

No more products available for purchase

Produkter
Pair with
Is this a gift?
Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout

Levering & Handelsbetingelser

LEVERING

Din pakke vil blive leveret til en GLS Pakkeshop eller erhvervsadresse, som du selv vælger, inden for 2-3 hverdage (ved udsalg kan der påregnes yderligere leveringsdage). For europæiske ordrer inden for 4 hverdage. Øvrige lande inden for 6 hverdage. Du kan også vælge at få sendt din pakke til en privatadresse mod et gebyr. Dette gælder kun for privatadresser i Danmark.

OBS! KØB FRA IKKE-EU LAND Når du køber fra et ikke-EU land skal du huske at der er importafgift på varerne. Tjek reglerne i det givne land før du lægger din ordre så du er bekendt med priserne.

Vi pakker naturligvis smykkerne i fine Julie Sandlau æsker, men vi har desværre ikke mulighed for yderligere indpakning i f.eks gavepapir. 

PRISER

Alle priser der fremgår på denne hjemmeside er inkl. moms.

Vi tager forbehold for evt. fejl/tastefejl i tekst og priser.

  BETALING

  Julie Sandlau accepterer følgende betalingskort: Visa Dankort, Visa Electron og Mastercard. Du kan også betale med MobilePay på webshoppen og i udvalgte butikker.

  Pengene bliver først hævet fra dit betalingskort, når varerne sendes fra vores lager.

  KLARNA

  I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi betalingsmuligheder, hvor betaling sker direkte til Klarna:

  Køb nu - og betal senere: Betalingsfristen er 14 dage fra afsendelse af varerne. Betalingsbetingelserne inden for 14 dage kan findes her.

  Få flere oplysninger om Klarna her og læs nærmere om deres servicevilkår her. For at kunne tilbyde et udvalg af forskellige betalingsmuligheder, deles dine personlige kontakt- og bestillingsoplysninger med udbyderen af ​​de respektive betalingstjenester. Vi anbefaler derfor, at du læser Klarnas privatlivspolitik. Brugen af ​​disse data er underlagt gældende lovgivning vedrørende databeskyttelse

  RABATKODER/VOUCHER

  Rabatkoder/vouchers til webshoppen gælder ikke til køb af smykker fra Fine Jewelry og Bryllupskollektionerne samt vores Bespoke, da disse varer bliver specialfremstillet ved forespørgsel. Rabatkoder kan ikke bruges på i forvejen nedsatte varer eller kombineres med andre rabatter. Koden kan bruges på alle øvrige Julie Sandlau varer. 

   

  REKLAMATION & GARANTI

  Julie Sandlau giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl, f.eks. løse sten eller misfarvning ved almindeligt brug.

  Ydermere tilbyder Julie Sandlau 2 års garanti, som gælder under forudsætning af normal brug. Derfor dækker garantien ikke skader grundet misbrug af varen, brud ved almindeligt slid eller tab og tyveri. 

  Vores garanti dækker:

  • Løse eller tabte sten
  • Defekte låse i kæder og armbånd
  • Misfarvninger i overflader

  Garantien er gældende mod forevisning af gyldigt garantibevis. 

  Vi henviser til at tage kontakt til din nærmeste Julie Sandlau Concept Store eller kundeservice på tlf. +45 33 93 39 29 , hvis du har spørgsmål vedrørende korrekt brug af dit Julie Sandlau smykke og garanti. 

  Reparation af Julie Sandlau smykker udført af andre end Julie Sandlau A/S vil medføre, at garantien bortfalder.

   

  STANDARDVEJLEDNING OM FORTRYDELSESRET VED AFTALER INDGÅET UDEN FOR DEN ERHVERVSDRIVENDES FORRETNINGSSTED OG VED AFTALER OM FJERNSALG AF VARER OG IKKE FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

  De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, »hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

  For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Julie Sandlau A/S, Gammel Vartov Vej 20, 2900 Hellerup, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). De kan benytte den ovenstående returformular, men det er ikke obligatorisk.

  Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

  Følger af fortrydelse

  Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

  De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

  De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

  De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

  Julegaver købt i november og december kan byttes i 14 dage efter d. 24/12 samme år,  Øvrige returregler er stadig gældende.

  VED KLAGE

  http://ec.europa.eu/consumers/odr/