This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Opdag vores nye kollektion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 10% på din første ordre

Returnering

Returnering & Ombytning

Vi har 1 måned returret på alle varer. NB! ved specialbestillinger, herunder en ringstørrelse der ikke er i sortiment, kan varen ikke returneres.

Alle vare kan ombyttes inden for 30 dage fra købsdato ved fremvisning af gyldig kvittering og/eller garantibevis, så længe varen er ubrugt. 

Du kan også ombytte eller returnere dine varer købt på webshoppen i en af vores 8 konceptbutikker. Find en konceptbutik i nærheden af dig under 'Find butik' øverst på forsiden. Alternativt skal du sende din(e) vare(r) til hovedkontoret sammen med en returformular.

Ved returnering eller ombytning bedes du venligst vedlægge en udfyldt returformular samt en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. 

Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering.

Returner venligst til:

Julie Sandlau A/S 
Att.: Retur
Gammel Vartov Vej 20
DK-2900 Hellerup

Returformular.pdf

STANDARDVEJLEDNING OM FORTRYDELSESRET VED AFTALER INDGÅET UDEN FOR DEN ERHVERVSDRIVENDES FORRETNINGSSTED OG VED AFTALER OM FJERNSALG AF VARER OG IKKE FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, »hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Julie Sandlau A/S, Gammel Vartov Vej 20, 2900 Hellerup, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). De kan benytte den ovenstående returformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Julegaver kan byttes i 30

 

 

dage efter d. 24/12. Øvrige returregler er stadig gældende.

Reklamation & Garanti

Julie Sandlau giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl, f.eks. løse sten eller misfarvning ved almindeligt brug.

Ydermere tilbyder Julie Sandlau 2 års garanti, som gælder under forudsætning af normal brug. Derfor dækker garantien ikke skader grundet misbrug af varen, brud ved almindeligt slid eller tab og tyveri. 

Vores garanti dækker:
•Løse eller tabte sten
•Defekte låse i kæder og armbånd
•Misfarvninger i overflader

Garantien er gældende mod forevisning af gyldigt garantibevis. 

Vi henviser til at tage kontakt til din nærmeste Julie Sandlau Concept Store eller kundeservice på tlf. +45 33 93 39 29, hvis du har spørgsmål vedrørende korrekt brug af dit Julie Sandlau smykke og garanti. 

Reparation af Julie Sandlau smykker udført at andre end Julie Sandlau A/S vil medføre, at garantien bortfalder.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Discover our new collection

Cart

No more products available for purchase

×

Choose your location

SELECT COUNTRY
International
International
Danmark