Om os

Julie Sandlau Jewelry

Tag med os på en rejse

Julie Sandlaus rejse startede i 2002, og gennem de sidste årtier har vi opbygget en forretning med fokus på vores planet og med respekt for alle vores ansatte. Vi tror på at være et moderne, bevidst og ansvarligt smykkefirma, som skaber essentielle go-to-smykker, med fokus på hvert enkelt design og dets relevans i en kvindes garderobe. Med smykker til enhver lejlighed designet ud fra ideen om at skabe moderne luksussmykker, der er lette at elske, bære og mixe og matche, giver vi enhver kvinde muligheden for at føle sig unik og elegant på sin helt egen måde. Vores smykker er kendetegnet ved et organisk formsprog, smukke farver og udsøgt håndværk.

Et univers af smykker

Vi lancerer fire kollektioner årligt: Spring/Summer, High Summer, Autumn/Winter og Christmas. Med en kombination af sublimt håndværk, dansk design og den nyeste teknologi, på vores egen fabrik garanterer vi den fineste kvalitet af smykker. Alle smykker produceres i rhodineret og 22 karat forgyldt recycled 925 sterling sølv, med omhyggeligt udvalgte ædelstene og krystaller.

Vi bruger genanvendte ædelmetaller for at undgå at udvinde nyt guld fra miner og spare på jordens ressourcer. Derfor køber vi kun genanvendte ædelmetaller fra vores certificerede leverandører og sætter dem tilbage i cyklussen for et evigt liv.

Fine Jewelry

Som en del af Julie Sandlaus 15-års jubilæum lancerede vi Julie Sandlau Fine Jewelry. Et univers af eksklusive smykker udformet i 18 karat guld og hvidguld med ædelstene af højeste kvalitet side om side med Top Wesselton diamanter. Alle vores diamanter er certificeret med “The Kimberly Certificate of Origin” – en certificering udviklet af United Nations Global Compact, der garanterer, at diamanterne ikke stammer fra konfliktzoner.

Wedding Kollektionen

Julie Sandlaus eventyrlige bryllupskollektion har set dagens lys og introducerer eksklusive forlovelses- og vielsesringe, samt smukke diamant ørestikkere til bruden på bryllupsdagen eller den uforglemmelige morgengave.

Ringene bærer alle Julie Sandlaus wedding-signatur i form af et uendelighedssymbol bestående af to funklende diamanter på indersiden af ringen som en hemmelig lille skat, der symboliserer uendelig kærlighed. Forlovelsesringene bærer desuden en diamantbesat roset med hjerteformet lysindfald. Alle smykkerne fremstilles i 18 karat guld og hvidguld med håndsatte brillantslebne Top Wesselton diamanter.

Se Wedding her

Julie Sandlau Fabrikken

Vi grundlagde vores egen fabrik i Hanoi, Vietnam tilbage i 2005, med CSR som en absolut kerneværdi. Der er 200 ansatte, og vi vægter deres uddannelse, helbred og lige rettigheder meget højt, med kvinder i mange af de ledende stillinger. Vi er meget stolte af vores smykkeproduktion og det faktum, at alle vores materialer genanvendes, er etisk fremskaffede og repræsenterer enestående kvalitet. Vores fabrik har opnået det prestigefyldte certifikat fra Responsible Jewelry Counsil, som det første firma i Vietnam, der er med til at sikre en ansvarlig forsyningskæde.

Læs mere her

Kvalitetskontrol

Det faktum at alle Julie Sandlau smykker produceres på vores egen fabrik giver os fuld kontrol over hver enkel proces i et smykkes tilblivelse. Et vigtigt led i produktionen er vores grundige kvalitetskontrol. Imellem alle trin i produktionen foretages grundige kvalitetstjek hvor hver en lille fejl sorteres fra. Hvert enkelt smykke gennemgår dermed som minimum 9 kvalitets kontrolleringer inden det er klar til at forlade fabrikken.

"

CSR - en evig hjertesag

CSR har altid været en af Julie Sandlaus kerneværdier og vi har sat en ære i at drive en ansvarlig forretning. Vi har altid gjort tingene rigtigt, med hjertet på det rette sted. - Julie Sandlau

Vores Butikker

Vi har i alt 14 konceptbutikker fordelt i Danmark og en enkelt i Oslo, Norge, samt en butik i Ringsted Outlet, hvor man kan finde udgåede kollektioner og kollektions samples. Vores personale er altid klar til at give jer massere af inspiration, vise de nyeste produkter eller rense jeres Julie Sandlau smykker kvit og frit.

Vi glæder os til at tage imod Jer.

Find Butik